missio is a multi-concept and powerful site template contains rich layouts with possibility of unlimited combinations & beautiful elements.

Contact Info

Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Aan de inhoud van Pixel Loes kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Pixel Loes is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van website, tutorials of de tips die er op verschijnen.

Alles wat wordt gereviewd op Pixel Loes, is berust op de waarheid en op mijn eigen mening. Dat betekent niet dat wanneer iets bij de auteur van het artikel wel werkt het bij jou ook werkt. Pixel Loes is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op Pixel Loes staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Affiliate links

Ik ben lid van het affiliate programma van Bol.com. Wanneer ik naar deze webshop link en een bezoeker op zo’n link klikt, landt de bezoeker in de webshop via een speciale link met mijn code erin. Als de bezoeker dan iets in de webshop koopt, krijg ik daar een klein bedrag van. Als bezoeker merk je hier verder niets van, de webshop en prijzen blijven altijd hetzelfde. Ik vermeld onder artikelen altijd als er affiliate links in verwerkt zitten.

Product reviews

Ik schrijf regelmatig reviews over producten die ik heb getest, en daar geef ik dan mijn mening over. Mijn belangrijkste doel is om eerlijk te zijn over producten, en die mening te delen. Soms schrijf ik over producten die ik van een merk of webshop opgestuurd heb gekregen. Dat ik die producten het gekregen, betekent niet dat ik er een positieve review over schrijf.

Foto’s

Ik zou het enorm waarderen als je, wanneer je mijn foto’s gebruikt, even een link naar mijn website (het liefst het betreffende artikel) opneemt, zodat de bron duidelijk is.

Vragen? Mail loes apenstaartje gewoonietsmetloes punt nl

Zomerlezen juni 2019

Categories